Trainingen

We gaan samen op zoek naar een goede balans in het team.

Mijn aanbod

Terug naar je kern voor managers in de zorg

Iedereen is groot gebracht in een bepaalde context die altijd met je meegaat. Contextueel leiderschap vraagt dan dat je als leiding gevende oog hebt voor het individu in je team, de samenhang tussen de teamleden en je bewust bent van je eigen context. Deze training is voor managers in de zorg die verdwaald zijn in een beheersmatige manier van aansturen en terug willen naar de essentie van het leidinggeven namelijk je team coachen en laten groeien tot zelfstandig denkende professionals.

Balans in je team voor managers in de zorg

Soms gebeurd er zoveel in je team dat je niet meer helder krijgt wat er allemaal speelt. Het kan helpen dat iemand die iets verder af staat van het team meekijkt en analyseert wat er aan de hand is. De balans van geven en ontvangen kan verstoord zijn. Door mensen te spiegelen en aan te spreken op de gevolgen van hun attitude of acties kan de balans weer worden hersteld.

Kom bij mij als je..

inhoudelijke teambuilding wilt.

Zit je met jouw team in een impasse? Heb je iemand nodig die mee kijkt en jouw handvaten geeft om je team aan te sturen? Vraag een oriënterend gesprek aan.

meer wilt weten van contextueel leiderschap.

Wil je begrijpen waarom mensen reageren zoals ze reageren? Wil jij geen beheersmatige leider zijn maar een leider die stuurt vanuit zijn eigen context? Wil jij je ziekteverzuim naar beneden?

Informatie

w

Oriënterend gesprek

Het eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos. We analyseren wat er nodig is en kijken of ik iets voor jullie kan betekenen.

Afspraken

We maken na het oriënterende gesprek afspraken over het aantal dagdelen en de prijs.

Op maat

Afhankelijk van wat er speelt gaan we samen aan de slag. Iedere training zal dus anders zijn, passend bij het team.

Waarom Kern in Balans?

Als je kiest voor een training van Kern in Balans dan kies je niet voor een organisatie maar voor een persoon, iemand die meekijkt, durft te confronteren en tips en adviezen geeft.
Als je kiest voor Kern in Balans, kies je voor mij: Anitha Bredewold. Ik ben moeder van 5 prachtige dochters die inmiddels hun eigen gezinnen hebben. Inmiddels heb ik ruim dertig jaar ervaring in trainingen geven. Tijdens mijn werk bij een oudervereniging voor mensen met een beperking heb ik verschillende trainingen gegeven. Onder andere:
– Wat gebeurd er met ouders als hun kind beperkt is.
– Inclusieve samenleving, ieder mens wil erbij horen en heeft dezelfde verlangens.
– Seksualiteit en mensen met een beperking.
– ‘Sociale Rol Versterking’, hoe kunnen we voor mensen met een beperking hun rol in de samenleving versterken.
De laatste 15 jaar heb ik vooral teams en managers in de zorg getraind. Ik hield hen een spiegel voor en we analyseerden samen hoe de disbalans tussen draaglast en draagkracht kon worden hersteld. Het ziekteverzuim nam door deze trainingen af, een mooi resultaat.
Herken jij jezelf in bovenstaande situaties neem gerust contact op en we gaan ervaren of er een wederzijdse klik is.