Coaching

Coaching en begeleiding voor al jouw levensvragen. Samen op zoek naar de kern van jouw balans.

Je bent aan het goede adres als..

je op zoek bent naar je unieke kern

je balans zoekt in je leven

je op zoek bent naar een geregistreerde Nobco coach practioner

je partner autisme heeft en jij daarin vastloopt

je kind een beperking heeft en je daarbij hulp nodig hebt

je reflectie op jezelf nodig hebt

je coaching zoekt als gezinshuisouders

je iemand nodig hebt die naar jou luistert

je op zoek bent naar wat jouw context voor jou betekent

Waarom Kern in Balans?

Als je kiest voor coaching of begeleiding wil je contact met iemand die je begrijpt en waar je een klik mee hebt. Je kiest niet voor een organisatie maar voor een persoon, iemand die een tijdje met je mee loopt
Als je kiest voor Kern in Balans, kies je voor mij: Anitha Bredewold. Ik ben moeder van 5 prachtige dochters die inmiddels hun eigen gezinnen hebben. Met ruim dertig jaar ervaring in coaching kunt u op mij rekenen. Tijdens mijn werk bij een oudervereniging voor mensen met een beperking heb ik ouders begeleid in hun verdrietige proces van het loslaten van de verwachtingen die ze hadden rond hun kind. Een kind opvoeden dat in vele opzichten anders is dan andere kinderen is een heftig proces. Ook het leven van de broertjes en zusjes verandert. De balans in het hele gezin is verstoord. Ook voor deze vraagstukken kun je bij mij terecht.
Tijdens mijn werkzame jaren bij Stichting Het Middelpunt heb ik vooral ouders begeleid die kinderen hadden die ingewikkeld gedrag lieten zien. Soms waren de problemen zo complex dat het water bij de ouders aan de lippen stond. Samen gingen we op zoek naar een goede balans van geven en ontvangen.
De laatste jaren heb ik mensen gecoacht die werkzaam waren in de zorg. Ik hield hen een spiegel voor en we bespraken hoe de disbalans tussen draaglast en draagkracht kon worden herstelt.
Ook heb ik meerdere gezinshuisouders gecoacht in hun vaak complexe gezinnen.
Herken jij jezelf in bovenstaande situaties neem gerust contact op en we gaan ervaren of er een wederzijdse klik is.

Veelgestelde vragen

Wordt coaching door Kern in Balans vergoed?

Helaas niet. Coaching is een investering in jezelf en daar zal je zelf voor moeten betalen. Begeleiding vanuit een indicatie met een PGB financiering kan wel vergoed worden. Sommige organisaties vergoeden coaching van gezinshuisouders.

 

Wat is een PGB?

Als je een indicatie voor begeleiding hebt uit de Wlz (Wet langdurige zorg) of de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) kan jezelf kiezen wie jou gaat begeleiden. Dit regel je via een Pgb (Persoonsgebonden budget)
We maken samen een plan en dan is het mogelijk om deze begeleiding te betalen vanuit je Pgb.

Praten in een kantoor vind ik ingewikkeld, kan het ook op een andere plek?

We gaan samen kijken of we een klik hebben en wat voor jou het beste werkt. We kunnen bijvoorbeeld samen wandelen, samen autorijden of bij jou aan de keukentafel in gesprek gaan.

Wat is coaching?

Een coach is iemand die actief een tijdje met je mee loopt en je mee helpt om jouw persoonlijke pad te vinden. Een coach biedt een luisterend oor en stimuleert de zelfredzaamheid. Coaching is gebaseerd op wederzijds respect. Als je een therapeut nodig hebt zal een coach je doorverwijzen. 

Jouw investering

Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen. Coaching voor jezelf is een investering in jezelf en in je toekomst.

Wat krijg je?

Iemand die betrokken is op jou. Iemand die naar je luistert.

Het eerste gesprek is kosteloos. We gaan kijken of het klikt.

Samen bepalen we waar we naar toe willen.

Ja, dat wil ik!

Tof! Laten we even mailen of bellen en dan maken we een eerste verkennende afspraak.